Palomino d.o.o.

tel.: 041 724 313, 040 887 486, info@diamond-qh.si

 

 

PALOMINO, storitve, posredništvo in trgovina, d.o.o.
Spodnje Gorje 67
4247 Zgornje Gorje

Podjetje Palomino d.o.o. je začelo delovati zaradi želje po uspešnem delovanju s konji in prodaji konjeniške opreme, ki je na slovenskem trgu primanjkuje. S konji želimo delati na njim najbolj prijazen način in na humane metode ujahavanja. Nudimo vam osnove western in angleškega načina ujahavanja, pri čemer je zelo pomembno sodelovanje lastnika konja. Konja pripravimo do osnov dresure in preskakovanja ovir. V zadnjem času se je zaradi povpraševanja razvila tudi jahalna šola, kjer se jahači učijo v urejenem jahališču osnove western in angleškega stila jahanja ter na prelepih terenih v naravi.

Podjetje vam ponuja prodajo konjeniške opreme in prehrane preko spleta, nudimo vam polno oskrbo konj, poleg tega pa smo vam vedno na voljo za svetovanje pri nakupu konja ali opreme.

Vsako plemenilno sezono vam je na voljo žrebec pasme quarter horse, ki svoj odličen karakter prenaša na svoje potomce. Torej konji so način našega življenja, kateremu posvečamo večino časa in se temu ustrezno izobražujemo ter tako povečujemo naše znanje in izkušnje, katere z velikim veseljem delimo z vami.

 


Prikaži večji zemljevid

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Preberite več Sprejmite piškotke Zavrnite piškotke Zapri