Palomino d.o.o.

tel.: 041 724 313, 040 887 486, info@diamond-qh.si

Podpora strankam

 

REGISTRACIJA 

 Registracija je koristna predvsem za kupca, saj mu omogoča hitro in enostavno naročanje izdelkov brez dodatne poti v trgovino ter pravilno dostavo pošiljke na dom na podani naslov. 
Ko kupec želi oddati naročilo, se mora registrirati. Pri prvi registraciji si sam izbere svoje uporabniško ime in geslo, ki ju uporablja pri vseh naslednjih nakupih. Pridržujemo si pravico, da kupca, ki se prvič registrira, preverimo preko telefona, ki ga je navedel. 
Z uspešno izvedeno registracijo kupec soglaša s Splošnimi določili poslovanja Palomino d.o.o. internet trgovine. Ob spremembi splošnih določil se podjetje Palomino d.o.o.  zaveže, da bo kupec o tem tudi ustrezno in pravočasno obveščen.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Kupec z izvedeno registracijo dovoljuje podjetju Palomino d.o.o.  zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Podjetje Palomino d.o.o. pa se zavezuje pridobljene osebne podatke uporabljati in varovati v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vsi podatki, ki jih kupec navede pri registraciji ali kasnejših spremembah, so namenjeni le poslovanju Palomino d.o.o. internet trgovine in jih podjetje Palomino d.o.o. ne uporablja v druge namene ali posreduje tretji osebi.

 

VARNOST TRGOVANJA PREK INTERNETA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo? Preberite več Sprejmite piškotke Zavrnite piškotke Zapri